Thursday, May 31, 2007

Hatirla Sevgili 27. Bölüm FRAGMAN

Labels:

Bebeğim 22.Bölüm Fragmanı

SILA 36. BÖLÜM FRAGMANI

Mezopotamya'nın bereketli toprakları. Hiçbir penceresi birbirine bakmayan, yüksek avlulu evleri, daracık sokakları olan topraklarda kanun tanımaz töreler, töreye karşı gelen aşk!
Kalbinde hep hasret büyütmek zorunda kalan bir kızla, töreleri ve kalbi arasında kalan Boran'ın tutkulu aşk hikayesi!
Yazgısı, onu üç yaşındayken özünden, ailesinden koparıp, İstanbul'a sürükler. Kökleri Doğuda, Batı dünyasına ait Sıla, bir yalanla büyür. Sıla başka bir dünyaya kök salmaya çalışırken o farkında değildir ki, o topraklar kızların kaderini başkaları yazar. Sıla'nın hiç duymadığı Berdel kelimesi, hayatının tüm seyrini değiştirir. Hiç tanımadığı ağabeysinin canını kurtarmak için, hiç görmediği aşiret reisi Boran'la zorla evlendirilir. Artık Sıla kocaman bir evde, yıkılmaz kuralları olan bir töreye hapistir. Sıla her gün kaçış planları yapar ama farkında değildir ki, asıl kaçmaya çalıştığı şey, içinde yavaş yavaş büyüyen Boran'a duyduğu umarsız aşktır


Wednesday, May 30, 2007

ihlamurlar altinda 76. bolum

Labels:

Binbir Gece Bölüm 27 Fragman

Labels:

yaprak dokumu 35.bolum fragman

Labels:

avrupa yakası 126.bolum fragmanı

Labels:

Sunday, May 27, 2007

ARA SICAKLAR TANITIM

MUHARREM ABİ

Yaş : Kemale Ermiş
Tahsil : Hayat Okulu
En Sevdiği Yemek : Rakı, Balık, Piyaz
Kimleri İzler : Eskilerden Ayhan Işık Gençlerden Saruhan Hünel
Kimleri Dinler : Orhan Gencebay, Duman
Sevdiği Dizi : Kaybolan Yıllar
Unutamadığı Dizi : Kaçak (Dr. Kimble)
Unutamadığı Film : Cingöz Recai,Benhur,Alcatraz Kuşçusu

BAHRİ
Yaş : Genç İrisi
Tahsil : Mahalle Mektebi
En Sevdiği Yemek : Patates Kızartması, Köfte
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Kimleri Dinler : Ceza, Beyoğlu Mızıkacıları
En Sevdiği Dizi : Yalancı Yarim
Unutamadığı Dizi : Susam Sokağı
Kime Hasta : Nazlı Öztarhan (Star Ana Haber)
En Büyük Hayali : Yurtdışına açılan ilk Türk kukla olmak


UYSAL
Yaş : Uyusunda büyüsün…
En Sevdiği Yemek : Pastırmalı Yumurta, Safiyeli Faik
En Sevdiği Şey : Uyumak, uyumak ve uyumak
Genelde Ne İzler : Bi çeşit Dream TV
Ne Dinler : Kafayı :))
Unutamadığı Film : Sleepers, Elm Sokağı Kabusu
Unutamadığı Show : Uykudan Önce
Kaçırmadığı Show : Mesut Yar’la Uyan Türkiye

Star TV kuklalar 15 - ara sıcaklar

Labels:

kopru 25.bolum fragmanı

Halkım Gazetesi’nin şehirdeki karanlık olayının üzerine korkusuzca gitmesi Şamil Doğankaya’yı gitgide köşeye sıkıştırmaktadır. Esin’in yaptığı röportajlarda Şamil’i ve adamlarını hedef göstermesi, genç kızın başına iş açacaktır… Gazetenin önünde saldırıya uğrayan Esin’in yanında Veysel vardır ve gecenin karanlığında kurşunlar genç vali muavinini ‘bulur’.. Veysel ağır yaralanmıştır hemen hastaneye kaldırılır. Vali Faruk Yazıcı’nın en yakın silah arkadaşı Veysel, artık ölüm kalım savaşı vermektedir. Dağda ise Şamil’in tuttuğu ‘Yılan’ ve adamları arazide Şehmuz’u aramaktadır. Elmas ise Öksüz bebekten ayrı kalmanın acısını yaşamaya devam eder. Bayram’ın neden bebeği kendisinden uzaklaştırdığını anlamakta hala zorlanan Elmas, adamın açık yürekli tavrına ve konuşmasına hak verir, artık hayatları başka mecralarda akmaktadır. Veysel’in hayati tehlikeyi atlatmasıyla başta Faruk Yazıcı olmak üzere ‘köprünün tüm insanları’ derin bir nefes alırlar. Artık yolculuğa ‘eksiksiz’ devam edebileceklerdir. İyi haberler üst üste gelir, Dünya Bankası kredi onayını vermiş ve Karasu Vadisi Sulama Projesi’ne destek olacağını duyurmuştur. Bu hem Vali Faruk Yazıcı için bir zafer hem de kentin kaderini değiştirmede atılan kuvvetli bir adımdır.
Devletin-valinin ve halkın, alınan onca yaraya rağmen hep birlikte ve her zamankinden kuvvetli biçimde bir araya geldiğini gören Şamil elbette karşı hamlesini yapar. Dağda Şehmuz’u arayan Yılan ve adamlarına bambaşka bir emir verir, bu kez görev, köprü ayaklarının havaya uçurulmasıdır. Müfettişlerle birlikte şantiye alanını ziyarete gelen Vali Faruk Yazıcı, mühendis Tekin, Erdal ve onlarca işçi, patlayıcı kalıplarına sadece birkaç adım mesafededir.. Ve Yılan düğmeye basar!

BETHOVEN'İ ANLAMAK

Orjinal Adı: Copying Beethoven

Yönetmen: Agnieszka Holland
Oyuncular: Ed Harris, Diane Kruger, Matthew Goode, Ralph Riach, Joe Anderson

Senaryo: Stephen J. Rivele, Christopher Wilkinson
Görüntü Yönetmeni: Ashley Rowe
Müzik: Maggie Rodford
Kurgu: Alex Mackie
Tür: Dram - Romantik - Tarih - Müzik
Süre: 104 Dk.
Yapım: 2006 - ABD/Almanya
Dağıtımcı: 35 Milim Filmcilik

Gösterim tarihi: 27 Nisan 2007

Konu: Genç Anna Holtz’un tüm hayali iyi bir besteci olmaktır. Bu hayalini gerçekleştirmek ve müzik alanında iyi bir kariyer yapmak amacıyla, o dönemde dünyanın müzik başkenti olan Viyana’ya gelir. Konservatuarda okurken, yaşayan en büyük ve yetenekli besteci Ludwig van Beethoven’ın yanında çalışma fırsatı yakalar.

Beethoven, 9. senfonisinin son hazırlıkları üzerinde çalışmaktadır. Yapımcısı Wenzel Schlemmer ise bu sırada kanserden ölmektedir. Schlemmer, senfoniyi tamamlamakta yardım etmesi için Anna’ya bir teklif yapar. Anna, bu teklifi kabul ederken Beethoven’ın birlikte çalışması çok güç bir insan olduğundan habersizdir.

Anna için bu fırsat kendi yeteneğini kanıtlayabilmek için biçilmiş kaftandır. Beraber çalıştıkları süre içinde aralarında vazgeçilemez bir bağ oluşacaktır. Anna, uzun zamandır beraber olduğu Martin’den evlenme teklifi alır. Martin ve Beethoven arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Viyana’dan kaçmayı dener ama başaramaz; yazgısı Beethoven’ınkine bağlanmıştır.

Fırtına 45. Bolum FULL (YENİ)

firtina 45. Bolum 1. Kisim



firtina 45. Bolum 2. Kisim



firtina 45. Bolum 3. Kisim



firtina 45. Bolum 4. Kisim



firtina 45. Bolum 5. Kisim



firtina 45. Bolum 6. Kisim



firtina 45. Bolum 7. Kisim



firtina 45. Bolum 8. Kisim

Labels: ,

Hatırla Sevgili 1.Bölüm Fragmanı

Labels:

yaprak Dökümü 35 Bölüm Fragman

Labels:

acı hayat 56.bölüm fragmanı

Labels:

KÜÇÜK GÜN IŞIĞIM

KÜÇÜK GÜN IŞIĞIM

Little Miss Sunshine Büyütmek için resme tıklayın. Orjinal Adı: Little Miss Sunshine

Yönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Oyuncular: Abiqail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin

Senaryo: Michael Arndt
Görüntü Yönetmeni: Tim Suhrstedt
Müzik: Mychael Danna
Kurgu: Pamela Martin
Tür: Dram - Komedi
Süre: 101 Dk.
Yapım: 2006 -

Little Miss Sunshine

Konu: Hoover ailesinin her bireyi denemekten yılmayan sıcak insanlar... Baba Richard, umutsuzca iyimser motivasyonu yüksek bir konuşmacı .. yıllarca kendi geliştirdiği bir programı satıp başarılı olma hayalinin peşinden gitmiş... Başarıyı yakalayamadan... Anne Sheryl ailesinin egzantrik sırlarıyla yoğrulmuş, özellikle de erkek kardeşine ait olanları. Ve tabii genç Hoover’lar... Gözlüklü , hafifçe tombul, zeki mi zeki Olive
Bir çocuk güzellik yarışması olan Miss LittleSunshine’da kazanmayı düşlemektedir. Ağabeyi Dwayne, dünyaya kızgın , Nietzsche hayranı ve savaş pilotu olmaya kararlı bir delikanlı... Ve büyükbaba söyleyecek çok sözü olan , görmüş geçirmiş ama kendisine sözü geçmeyen ve bağımlılıkları yüzünden başı beladan kurtulmayan biri...

Bir Volswagen minübüse doluşup ailelerinin en küçük bireyinin hayalini gerçekleştirmek için California’ya doğru yola çıkarlar... Bu üç günlük traji komik yolculuk sürprizlerle ve aile fertlerin hayal bile edemeyeceği bir sonla tamamlanacaktır...

MR.BEAN TATİLDE

MR.BEAN TATİLDE

Orjinal Adı: Mr. Bean's Holiday

Yönetmen: Steve Bendelack
Oyuncular: Rowan Atkinson, Emma de Caunes, Max Baldry, Willem Dafoe
Senaryo: Hamish McColl, Robin Driscoll
Görüntü Yönetmeni: Baz Irvine
Müzik: Howard Goodall
Kurgu: Tony Cranstoun
Tür: Komedi
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2007 - İngiltere
Gösterim tarihi: 18 Mayıs 2007

Konu: İngiltere’de yağmurlu bir öğle sonrası… Mr. Bean, yerel kilisenin düzenlediği piyangoda büyük ödül olan Güney Fransa’da bir haftalık tatil ve yepyeni video kamerayı kazanmanın keyfini sürmektedir. Cannes’da bir hafta kalacaktır. Üstelik tam da ünlü film festivalinin yapıldığı tarihte…

Paris’e giden Eurostar trenine atladığı gibi yeni video kamerasıyla her yerde çekim yapmaya başlar. Tren Lyons garına geldiğinde Cannes’a gidecek trene aktarma yaparken yolculardan birisinden kendisinin filmini çekmesini rica eder. Bu yolcu, film festivalinde jüri üyeliği yapmak için Cannes’a giden bu yolcu, Rus film yönetmeni Emil Duchevsky’den başkası değildir. Emil istemeden de olsa kabul etmek zorunda kalır. Ancak film çekimi kargaşası sırasında treni kaçırdığı için peronda kalır.

Cannes yolculuğuna devam eden Mr. Ben, trende Emil’in 10 yaşındaki küçük oğlu Stepan’ın da olduğunu fark eder. Yanında babası olmadan yoluna devam ettiğini anlar ama ikisi de birbirinin dilinden anlamadığı için iletişim kurmaları çok zordur.

ZODIAC

ZODİAC

Orjinal Adı: Zodiac

Yönetmen: David Fincher
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Anthony Edwards
Senaryo: James Vanderbilt
Görüntü Yönetmeni: Harris Savides
Müzik: David Shire
Kurgu: Angus Wall
Tür: Suç - Gerilim
Süre: 158 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.
Gösterim tarihi: 18 Mayıs 2007

Konu: San Fransisco körfez bölgesini dehşete boğmuş ve onlarca yıl boyunca şifreleri ve mektuplarıyla dört ayrı yargı bölgesinin yetkilileriyle alay etmiş bir seri katilin gerçek hikâyesine dayanan bir gerilim filmi. Bir avcıyı avlamak dört adam için bir saplantı hâlini alır; bu öyle bir saplantıdır ki onları eski hâllerinin birer hayaletine dönüştürür, yaşamları katilin bıraktığı sonu gelmeyen ipuçlarıyla bir kurulup bir yıkılır.


Labels:

The Hills Have Eyes 2 Movie Trailer

TEPENİN GÖZLERİ2

The Hills Have Eyes 2 Orjinal Adı: The Hills Have Eyes 2

Yönetmen: Martin Weisz
Oyuncular: Michael McMillian, Jessica Stroup, Jacob Vargas, Daniella Alonso
Senaryo: Wes Craven, Jonathan Craven
Görüntü Yönetmeni: Sam McCurdy
Müzik: Trevor Morris
Kurgu: Kirk M. Morri, Sue Blainey
Tür: Korku - Gerilim
Süre: 89 Dk.
Yapım: 2007 - ABD

Konu: Rutin görevleri arasında NewMexico sınırındaki bilim adamlarına ekipman taşımak olan bir grup asker kampa vardıklarında herkesin ortadan kaybolduğunu fark ederşer. Atomik araştırmalar yapan ekipten yalnızca yardım isteyen bir sinyal kalmıştır. Takım dağdan gelen sinyali araştırmaya karar verir. Eğer gerçekten yardıma ihtiyacı olan biri varsa belki de bu ıssız tepeler arasında yalnız calışan bilim adamlarıdır… Carter ailesinin başına gelenlerden bir haber bu ıssız ve lanetli tepelerde araştırmaya girişirler. Ve onları da diğerlerini bekleyen yamyam mutantlar beklemektedir. Bu kez kötülerin gücü çok daha fazla ve soylarını devam ettirebilmek için çok daha akılcı ve saldırganlardır.


Labels:

SEVİMLİ DİNAZOR

Labels:

2 Süper Film Birden Fragman

Labels:

Burhan Akrep Sokuyor

Labels:

Örümcek adam 3 filmi fragmanı

Labels:

KARAYİP KORSANLARI DÜNYANIN SONU FRAGMAN

Labels:

Kavak Yelleri 1 Bolum Fragmani

Labels:

Saturday, May 26, 2007

Makina - Okan Bayülgen

Labels:

SILA 35.BÖLÜM FRAGMANI

Labels:

hepsi bir 3.bölüm fragmanı

Labels:

Beyaz Show - Orhan Gencebay - Helyum Gazı

Labels:

Cem Yilmaz Beyaz Show'da - helyum gazi

Labels:

Cem Adrian "Yağmur"

Labels:

koca kafalar ismail yk

Labels:

Koca Kafalar Sağır Oda

Labels:

Koca Kafalar Popstar

Labels:

Gumus 97 Bolum Fragman

Labels:

fırtına 45.bolum fragmanı

Labels:

duvar 6.bolum fragmanı

Labels:

selena 37.bolum fragmanı

Labels:

Yabanci Damat 103 Bölüm Fragman

Labels:

Tuesday, May 22, 2007

NTV'nin 10. yılında Cem Yılmaz Gösterisi

Labels:

Cem Yılmaz Kahkaha Krizine Soktu

Labels:

Cem Yılmaz Stand-Up - Milenyum

Labels:

Cem Yılmaz - Türk Telekom Reklamları Full

Labels:

Burak Kut Komple Tv Makinası Kız Kuruları Grup Hepsi

Labels:

** Burak Kut - Komple **

Labels:

Wednesday, May 16, 2007

Binbir Gece 24. Bölüm FULL (YENİ)
































Labels:

Saturday, May 12, 2007

Serbia Final 2007

Labels: , , , , ,

The Simpsons

Labels: , , , ,

Fantastic 4 Rise of Silver Surfer Fragman

Labels: , , , ,

Miami Vice


Crave Online: Funny Videos, Sexy Videos, Music Videos, Movie Trailers, and More!

Labels: , , , ,

Eurovision 2007 Turkey - Kenan Dogulu - Shake it UP Shekerim (WINNER)

Labels:

Eurovision 2007 Malta - Olivia Lewis - Vertigo

Labels:

Eurovision 2007 Romania Todomondo-Liubi,Liubi,I LoveYou

Labels: , ,

Eurovision 2007 Switzerland - DJ Bobo - Vampires are alive

Labels:

Eurovision 2007 Cyprus - Evridiki - Comme Ci, Comme Ca

Labels: ,

Eurovision 2007 Bosnia - Marija Sestic - Rijeka Bez Imena

Labels:

Eurovision 2007 Estonia - Gerli padar

Labels:

Eurovision 2007 Slovenia - Alenka Gotar - Cvet z juga

Labels: , , , ,

Eurovision 2007 Lithuania - 4Fun - Love or Leave

Labels: , , , , ,

Eurovision 2007 Hungary - Rzsa Magdi - Unsubstantial Blues

Labels: , , , ,

Eurovision 2007 Macedonia - Karolina Goceva - mojot Svet

Labels: , , , ,

Eurovision 2007 Andorra - Anonymous - Salvem El Mon

Labels: , , , , ,

Eurovision 2007 Croatia - Dragonfly & Dado Topic

Labels: , , , , ,

Eurovision 2007 Moldova(Promo video) - Natalia Barbu - Fight

Labels: , , ,

AYRILIK 1. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ)!!!

Labels: , , , , ,

Emret Komutanim Sah Mat Fragmani

Labels:

HARRY POTTER - ZÜMRÜDÜ ANKA

Labels: , , , ,

SHREK 3

Labels: , , , , ,

SPIDER-MAN - ÖRÜMCEK ADAM 3 FRAGMANI

Labels: , , , ,

Saw - Testere 3 Fragmani

Labels: , , , , ,

300 SPARTALI FRAGMANI

Labels: , , , , , ,

Monday, May 7, 2007

Ozan - Zalimsin

Labels:

BU AKSAM OLURUM

Labels:

CEZA-Rapstar

Labels:

FARUK K. - BOMBA

Labels:

eXTReMe Tracker




ÇOK YAKINDA...

KIRIK KANATLAR DİZİSİ 35. , HIRSIZ POLİS DİZİSİ 44. , AŞK MELEĞİM 6. , BEYAZ GELİNCİK DİZİSİ 55. , KAYBOLAN YILLAR 30., ACI HAYAT DİZİSİ 39. , IHLAMURLAR ALTINDA 60. , ACEMİ CADI DİZİSİ 28. , ARKA SOKAKLAR DİZİSİ 23. , YALANCI YARİM DİZİSİ 28., SİHİRLİ ANNEM, SEVDA ÇİÇEĞİ, ÇEMERİMDE GÜL OYA, İLK AŞKIM, HAYATIM SANA FEDA 6. , BEBEĞİM DİZİSİ 6. , GÜMÜŞ DİZİSİ 81., AVRUPA YAKASI DİZİSİ 112. , YABANCI DAMAT DİZİSİ 87., BİR DEMET TİYATRO 7.8. , CANDAN ÖTE DİZİSİ 17.18. , EMRET KOMUTANIM 68., ERKEKLER AĞLAMAZ , HATIRLA SEVGİLİ 12., FIRTINA DİZİSİ 29. , İKİ AİLE DİZİSİ 31.32. , KARAGÜMRÜK YANIYOR 15., KINALI KUZULAR DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, SELENA DİZİSİ 22., ŞÖHRET DİZİSİ 50. , SEV KARDEŞİM DİZİSİ 39., YAPRAK DÖKÜMÜ DİZİSİ 19. , BİZİM EVİN HALLERİ, MAÇOLAR DİZİSİ 5. , DOKTORLAR DİZİSİ 6. , KADIN SEVERSE DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, ZEYNEP, ŞİFACI, EKSİ 18, DÖK İÇİNİ RAHATLA, KALP GÖZÜ, BİZİMKİLER, KADER YOLU, SERSERİ AŞIKLAR, YARIM ELMA, DADI, AYNI ÇATI ALTINDA, DELİ DOLU, ADAK, PEMBE PATİKLER, TAŞLARIN SIRRI, VAY ANAM VAY, ÜÇ KADIN, ZERDA, TATLI KAÇIKLAR, AKÜMÜLATÖRLÜ RADYO, ALANYA ALMANYA, NACİYEYİ KİM SEVMEZ, ABLAM BÖYLE İSTEDİ , ERKEKSEN SEYRET, HIZLI VE CESUR, NİKİTA, YAĞMURDAN SONRA, AŞK MELEĞİM, ŞÖHRET OKULU 2. , KARDELEN DİZİSİ , CENNET MAHALLESİ 103. , EZO GELİN DİZİSİ 10., GÜLPARE DİZİSİ, YANIK KOZA DİZİSİ 66. , SAĞIR ODA DİZİSİ 17. , KÖPRÜ DİZİSİ 8.9. , BEŞİNCİ BOYUT, BÜYÜK BULUŞMA, SILA DİZİSİ 19. , SIRLAR DÜNYASI, TARIK VE DİĞERLERİ, YAĞMURDAN SONRA, YEŞEREN DÜŞLER , KARINCA YUVASI DİZİSİ 11. , İMKANSIZ AŞK , ALACAKARANLIK, GENİŞ ZAMANLAR 3.4. , ASLA UNUTMA, AŞK OLSUN, AŞK OYUNU, AŞK VE GURUR, AŞKIMIZDA ÖLÜM VAR, AŞKIN DAĞLARDA GEZER, AZİZE, BALDIZ GELİYORUM DEMEZ, BELALI BALDIZ, BEŞİK KERTMESİ, BİR DİLİM AŞK, BİZİM EV, BÜYÜKANNENİN KONAĞI, ÇAPKIN, ÇAT KAPI, ÇILGIN BEDİŞ, ÇOCUKLAR NE OLACAK, DAHA NELER, DAVETSİZ MİSAFİR, DİKKAT BEBEK VAR, DİLAN GELİN, EKSİK ETEK, EN İYİ ARKADAŞIM 35. , ERKEK TARAFI, EVDEKİ YABANCI, EVDEKİLER, FELEK NE DEMEK, FERHUNDE HANIMLAR, GECE YÜRÜYÜŞÜ, GİZLİ PATRON, GÖZYAŞI ÇETESİ, GÜZ YANIGINI, HAYAT BAĞLARI, HAZİRAN GECESİ, HİSARBUSELİK, KALBİMİ KIRA KIRA, KAYNANALAR, KEJE, KIVILCIM, KÖRDÜĞÜM, MAKİ, MAVİ KOLYE, MELEKLER ADASI, NE SENİNLE NE SENSİZ, SAKLAMBAÇ, ÜMİT MİLLİ , DİZİLERİNİN, RESİMLERİ, MÜZİKLERİ, FRAGMANLARI, BÖLÜMLERİ, ÇOK YAKINDA...