Tuesday, February 19, 2008

SILA

Bölüm 60 / Yeni Bölüm
22 Şubat Cuma 20:00'de
Törelerin kanun olduğu bereketli topraklarında, törelere meydan okuyan bir aşk hikayesini konu alan Sıla yepyeni bölümleriyle yeniden ekranlarda olacak. Boran, Cihan'ı vurmaktan dolayı tutuklanırken, Sıla da kendisine verilen ölüm hükmünden kurtulmak için, yurt dışına gitmektedir... Ama beklenmedik şekilde gelişen olaylar töreye karşı verilen mücadeleye yepyeni bir boyut kazandırır. Bereketli topraklardaki hayat, hiç beklenmedik anda yepyeni sürprizlerin yaşanmasına neden olacaktır.
Aşkın, özlemin ve yasakların dizisi "Sıla" yepyeni bölümleriyle atv'de!

Labels: ,

AVRUPA YAKASI

Bölüm 149 / Yeni Bölüm
20 Şubat Çarşamba 20:00'de
Avrupa Yakası'nda maceralar, aşklar, entrikalar ve bol kahkaha devam ediyor! Sütçüoğlu ailesinin fertleri Tahsin bey, İffet hanım, Aslı, Cem, Makbule ve Sacit, ayrıca kurtulamadıkları komşuları Burhan Altıntop, bu yıl tempolu günler yaşayacaklar. Ofiste Kubilay, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi, Sadettin Bey ve ayrıca derginin yarısını satın alarak ortalığı karıştıracak görgüsüz sosyetik Şahika (Binnur Kaya), hayatınızın vazgeçilmezleri olmaya devam edecekler. Sertaç ve Tacettin muhallebicide kaldırım mühendisliğini sürdürürken, kapıcı dairesinde de hareketlilikvar: Sabit Efendi ve ailesine Hediye Teyze'nin erkek kardeşi Cesur (Gürgen Öz)katılınca, apartman tadından yenmeyecek! Bu arada Cem'in snob anne ve babası Bülent Bey ve Sedef Hanım mahallenin demirbaşları arasında olmaya devam edecekler. Gülse Birsel'in kaleminden Avrupa Yakası, vazgeçilmez kadrosu ve yeni oyuncularıyla, bu yıl da bomba etkisi yaratacak!

Labels:

KARAYILAN

Bölüm 11 / Yeni Bölüm
19 Şubat Salı 22:00'de
"Senin adın artık Karayılan!" Memed dağlarda dolaşmak, silah tutmak yerine, okumak isteyen bir çocuktur. Ama babası Mamo Ağa, onu zorla alıp dağlara götürerek, gece dağ başında sürünün yanında yalnız bırakarak, korktuğu şeylerle inadına yüzleştirerek bir savaşçı gibi yetiştirmeye çalışır. Bir sabah Memed'i dağda, sürüsünün başında, gece vurduğu kurdun yanında bulur. Memed şimdi de kara bir yılanla karşı karşıyadır. Yılanla karşılıklı uzun uzun bakışırlar ve sonunda çekilen kara yılan olur. Mamo, oğlunun artık bir yiğit olduğuna inanmıştır. Hemen orada gururla ona yeni adını verir: "Senin adın artık Karayılan !"
"Ben artık savaşçı Karayılan değil, çoban Memed'im."Karayılan babasından öğrendiği yiğitliği, gençliğinde yanında bulunduğu Dergahbaşı İsmail Efendi'den edindiği ilimle ve felsefeyle tamamlar. Birinci Dünya Savaşı öncesinde askere giden Karayılan; yedi yıl süren askerliğinden yorgun ve mağlup bir şekilde Antep'teki köyüne döner. Antep, İngilizlerin işgali altındadır. Durumdan faydalanan çeteler ortalıkta kol gezmektedir. Mamo, oğlunun hemen aşiretin başına geçmesini ve gençleri silahlandırıp savaşmasını ister. Karayılan ise babasını şaşkınlığa düşürerek; artık savaşamayacağını söyler: O artık "Kahraman Karayılan" değil, "Çoban Memed" olmak istemektedir.
Çobanlığa niyet eden Karayılan için bu kararı uygulamak hiç de kolay olmayacaktır. Karayılan sürekli seçimler yapmak zorunda kalır: askerlik ve çobanlık... Babası ve eski dostları... Yeni tanıştığı Elvan ve gençliğinden tanıdığı Sona... Aşkta ve savaşta Karayılan zaman zaman yanılgılara da düşerek ilerlemeye devam eder.
Eline silah almamaya, savaşmamaya, sadece çobanlık yapmaya karar vermiş Memed'in, haksızlığa ve zulme dayanamayarak yeniden eline silahını almasının, Karayılan adının kahramanlaşmasının hikayesi...

"KARAYILAN" her Salı en kaliteli dizilerin adresi atv'de!
BÖLÜM ÖZETİ:

General Moulin patlamanın arkasında kimin olduğunu araştırmaya başlar. Gaspar’la iş birliği yapan Laroş, General’e bir açıklama yapmakta zorlanmaktadır. Gaspar ise Heyet-i Merkeziye’nin üyelerine suikastlar düzenlemeye başlar. Antep’e erzak getiren Fransız konvoyuna saldıracak olan Şahin Bey’i de zor bir görev beklemektedir.

Labels:

PARMAKLIKLAR ARDINDA

Bölüm 10 / Tekrar
19 Şubat Salı 20:00'de

B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır... İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer. İçeride geçerli olan tek kural vardır: “Güçlü olan ayakta kalır”! Sadist gardiyanların, kin ve güç savaşlarının egemen olduğu, en içgüdüsel duygularla hareket edilen, korkutucu ve huzursuz bir dünyadır onlarınki... Tüm bu şiddet ve yoksunluk içinde, yine de sımsıcak dostlukların, kadın duygularının hâkim olduğu bir “iç dünya” yaratmayı başarabilen, isimsiz kahramanlardır onlar... Başarılı yapımı ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek, adından çok sözettirecek “Parmaklıklar Ardında”, tüm ekranseverleri soluk soluğa izleyecekleri bir serüvene davet ediyor...

Labels:

eXTReMe Tracker




ÇOK YAKINDA...

KIRIK KANATLAR DİZİSİ 35. , HIRSIZ POLİS DİZİSİ 44. , AŞK MELEĞİM 6. , BEYAZ GELİNCİK DİZİSİ 55. , KAYBOLAN YILLAR 30., ACI HAYAT DİZİSİ 39. , IHLAMURLAR ALTINDA 60. , ACEMİ CADI DİZİSİ 28. , ARKA SOKAKLAR DİZİSİ 23. , YALANCI YARİM DİZİSİ 28., SİHİRLİ ANNEM, SEVDA ÇİÇEĞİ, ÇEMERİMDE GÜL OYA, İLK AŞKIM, HAYATIM SANA FEDA 6. , BEBEĞİM DİZİSİ 6. , GÜMÜŞ DİZİSİ 81., AVRUPA YAKASI DİZİSİ 112. , YABANCI DAMAT DİZİSİ 87., BİR DEMET TİYATRO 7.8. , CANDAN ÖTE DİZİSİ 17.18. , EMRET KOMUTANIM 68., ERKEKLER AĞLAMAZ , HATIRLA SEVGİLİ 12., FIRTINA DİZİSİ 29. , İKİ AİLE DİZİSİ 31.32. , KARAGÜMRÜK YANIYOR 15., KINALI KUZULAR DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, SELENA DİZİSİ 22., ŞÖHRET DİZİSİ 50. , SEV KARDEŞİM DİZİSİ 39., YAPRAK DÖKÜMÜ DİZİSİ 19. , BİZİM EVİN HALLERİ, MAÇOLAR DİZİSİ 5. , DOKTORLAR DİZİSİ 6. , KADIN SEVERSE DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, ZEYNEP, ŞİFACI, EKSİ 18, DÖK İÇİNİ RAHATLA, KALP GÖZÜ, BİZİMKİLER, KADER YOLU, SERSERİ AŞIKLAR, YARIM ELMA, DADI, AYNI ÇATI ALTINDA, DELİ DOLU, ADAK, PEMBE PATİKLER, TAŞLARIN SIRRI, VAY ANAM VAY, ÜÇ KADIN, ZERDA, TATLI KAÇIKLAR, AKÜMÜLATÖRLÜ RADYO, ALANYA ALMANYA, NACİYEYİ KİM SEVMEZ, ABLAM BÖYLE İSTEDİ , ERKEKSEN SEYRET, HIZLI VE CESUR, NİKİTA, YAĞMURDAN SONRA, AŞK MELEĞİM, ŞÖHRET OKULU 2. , KARDELEN DİZİSİ , CENNET MAHALLESİ 103. , EZO GELİN DİZİSİ 10., GÜLPARE DİZİSİ, YANIK KOZA DİZİSİ 66. , SAĞIR ODA DİZİSİ 17. , KÖPRÜ DİZİSİ 8.9. , BEŞİNCİ BOYUT, BÜYÜK BULUŞMA, SILA DİZİSİ 19. , SIRLAR DÜNYASI, TARIK VE DİĞERLERİ, YAĞMURDAN SONRA, YEŞEREN DÜŞLER , KARINCA YUVASI DİZİSİ 11. , İMKANSIZ AŞK , ALACAKARANLIK, GENİŞ ZAMANLAR 3.4. , ASLA UNUTMA, AŞK OLSUN, AŞK OYUNU, AŞK VE GURUR, AŞKIMIZDA ÖLÜM VAR, AŞKIN DAĞLARDA GEZER, AZİZE, BALDIZ GELİYORUM DEMEZ, BELALI BALDIZ, BEŞİK KERTMESİ, BİR DİLİM AŞK, BİZİM EV, BÜYÜKANNENİN KONAĞI, ÇAPKIN, ÇAT KAPI, ÇILGIN BEDİŞ, ÇOCUKLAR NE OLACAK, DAHA NELER, DAVETSİZ MİSAFİR, DİKKAT BEBEK VAR, DİLAN GELİN, EKSİK ETEK, EN İYİ ARKADAŞIM 35. , ERKEK TARAFI, EVDEKİ YABANCI, EVDEKİLER, FELEK NE DEMEK, FERHUNDE HANIMLAR, GECE YÜRÜYÜŞÜ, GİZLİ PATRON, GÖZYAŞI ÇETESİ, GÜZ YANIGINI, HAYAT BAĞLARI, HAZİRAN GECESİ, HİSARBUSELİK, KALBİMİ KIRA KIRA, KAYNANALAR, KEJE, KIVILCIM, KÖRDÜĞÜM, MAKİ, MAVİ KOLYE, MELEKLER ADASI, NE SENİNLE NE SENSİZ, SAKLAMBAÇ, ÜMİT MİLLİ , DİZİLERİNİN, RESİMLERİ, MÜZİKLERİ, FRAGMANLARI, BÖLÜMLERİ, ÇOK YAKINDA...