Thursday, September 27, 2007

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı 2007 Davetiye

CeBIT Bilişim Eurasia 2007
İstanbul, Türkiye

Dünyanın en büyük ilk on fuarı arasına adını yazdırarak, İstanbul'u Avrasya'nın bilgi ve iletişim teknolojileri pazarının merkezi durumuna getiren CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 2 - 7 Ekim 2007 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Fuar, dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülke ve bölgeden 150 bini aşkın ziyaretçiyi İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirerek benzersiz bir sinerji yaratıyor.
Geçtiğimiz yıl yüzde 82'si profesyonel olmak üzere toplam 155 bin ziyaretçi ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da iş dünyasının beklentilerine yanıt oluşturacak şekilde, İş Dünyası, Dijital Yaşam ve Telekomünikasyon olmak üzere üç ana bölümde toplanıyor. Ayrıca Tematik Bölümlerin (Gelecek Parkı, Kamu Sektörü, İş ve Kariyer) ve Özel Bölgelerin (İnovasyon, YASAD Yazılım, Mobil İş Çözümleri) de yer alacağı fuarda ticari heyetlere yönelik özel programlar artıyor.Kurumsal çözümler, ürünlere katma değer sağlayan gömülü teknolojiler ve her büyüklükteki işletmeye yönelik yenilikçi fikirlerin yer aldığı CeBIT Bilişim Eurasia, doğru kitlelerin doğru noktada buluşmasını sağlayacak pek çok projeyle zenginleşecek. Ticaretin ve bilişimin kalbi, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından "karar vericileri" ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia'da atacak.CeBIT Bilişim Eurasia'nın Anadolu'nun farklı illerindeki ticaret ve sanayi odalarının, farklı ülkelerdeki ticaret bakanlıklarının, TÜTED, YASAD, TÜBİSAD gibi sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle ağırlayacağı ticaret heyetlerinin de fuara ayrı bir sinerji katması bekleniyor.


"Bu Fuar 5174 sayılı Kanun gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) izni ile düzenlenmektedir"

Fuar Hakkında Genel Bilgi

Avrasya bölgesinin en büyük Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı, CeBIT Bilişim etkinlikleri yıllar boyunca gittikçe artan etkileyici bir ziyaretçi ve şirket katılım oranına sahiptir.
2007 yılında onaltıncısı yapılacak Bilişim HİF A.Ş. tarafından, bir CeBIT Etkinliği olarak düzenlenmektedir. Bilgi ve iletişim sektörü fuar organizasyonlarının iki lideri (Deutsche Messe AG ve İnterpro A.Ş.) tarafından kurulan HİF A.Ş.; CeBIT Bilişim Eurasia'yı ve İstanbul'u, bölgenin bilişim sektörünün iş merkezi haline getirmeyi amaçlamaktadır.
En yeni ürünleri ve hizmetleri sergilemeye uygun teknolojik bir platform yaratan CeBIT Bilişim Eurasia hem profesyonellere ve üst düzey yetkililere, hem de ulusal ve uluslararası ziyaretçilere açıktır.

Ziyaretçi Bilgileri

Fuar Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı - 7 Ekim 2007 Pazar
Fuar Ziyaret Saatleri : 11:00 - 19:00

Fuar Biletleri : 20 YTL / gün (KDV Dahildir)
Bir kişilik ve tek giriş içindir. 15 yaşından küçükler giremez.


CeBIT Bilişim Eurasia Avrasya bölgesinde, en iyi bilinen ve en büyük bilişim fuarıdır. Almanya'da düzenlenmekte olan CeBIT etkinliğinden sonra, tüm dünyada en büyük ikinci CeBIT etkinliğidir.

Bilişim dünyasında; donanım, yazılım ve hizmet sektöründe meydana gelen en son gelişmeler sergilenmektedir.

Güneydoğu Avrupa'da özellikle Balkanlar'da, Türkiye'de Orta Doğu'da, Orta Asya'da ve Karadeniz Bölgesi'nde bilişim pazarına veya işlerinde bilişim araçlarını kullananlara hitap eden katılımcı düzeyi en yüksek fuardır.

2007 yılında 20 ülke/bölgeden yaklaşık 1000 şirket CeBIT Bilişim Eurasia aracılığı ile geleceğin teknolojilerini, uluslararası bilişim endüstrisindeki eğilimleri ziyaretçilere tanıtacaktır.

CeBIT Bilişim Eurasia, ziyaretçilere, rekabet eden yüzlerce katılımcı firmanın sergiledikleri yeni ürünlerini ve hizmetlerini karşılaştırma imkanı sağlanmaktadır.

Endüstriden, devletten, yerel yönetimlerden, üniversitelerden, bankacılık ve eğitim sektörlerinden, bilimsel kurumlardan en önemli oyuncularla buluşma ve iş ilişkileri kurma fırsatı sunulmaktadır.

Labels: , , , , , ,

Friday, September 14, 2007

oyun bitti 1 fragman

Labels:

Hatırla Sevgili 32.Bölüm Fragman

Labels:

SILA 39.BÖLÜM FRAGMANI

Labels:

Fikrimin ince gülü 2. bölüm fragmanı

Labels:

Saturday, September 8, 2007

Bıçak Sırtı 1. Bölüm Fragmanı

Labels:

Yalan Dünya 9. Bölüm Tanıtım



9. Bölüm Özeti

Azra ve Saner’in oynadıkları küçük oyuna dahil olan Pınar, Saner’in hayatından Azra’yı çıkartmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Ömer’in çabaları acaba bu sefer Azra’ya onu gerçekten sevdiğini kanıtlayabilicek midir?

Saner, mahalleli ve İpek için yaptıklarıyla herkesin sevgisini toplamıştır. Annesine teyze demesinin dışında, annesini çok mutlu etmektedir.

Azra ve Ömer’in arasındaki oyun ikisini de yormakta, Ömer’i aşkının gerçekliğine inandırmak isteyen Azra ise hiçbir çıkış yolu bulamamaktadır. İkilinin birlikte olması için çabalayan Nezih ve Avni, Ömer ve Azra’nın barışmasını sağlayabilicek midir?

İpek’in babası Kemal ‘in hastalığını araştıran Saner, Kemal’in yürümesi için bir şeyler yapabilecek midir? Azra ile olan ilişkisi gittikçe kötüleşen Ömer, bu hayatta onu tanıyan tek kişi olan annesini görmeye bu sefer gidecek midir?

Saner’in hafızasından parçalar yerine gelirken, hatırladığı isimler, karşılaştığı insanlar İpek’i ve Saner’in hayatını nasıl etkileyecektir?

8 Eylül Cumartesi 20:00 – YENİ BÖLÜM


İŞTE FRAGMAN

Labels:

Zoraki Koca 11. Bölüm Fragmanı

Labels:

Tuesday, September 4, 2007

Genco 10. Bölüm Fragmanı

Labels:

eXTReMe Tracker




ÇOK YAKINDA...

KIRIK KANATLAR DİZİSİ 35. , HIRSIZ POLİS DİZİSİ 44. , AŞK MELEĞİM 6. , BEYAZ GELİNCİK DİZİSİ 55. , KAYBOLAN YILLAR 30., ACI HAYAT DİZİSİ 39. , IHLAMURLAR ALTINDA 60. , ACEMİ CADI DİZİSİ 28. , ARKA SOKAKLAR DİZİSİ 23. , YALANCI YARİM DİZİSİ 28., SİHİRLİ ANNEM, SEVDA ÇİÇEĞİ, ÇEMERİMDE GÜL OYA, İLK AŞKIM, HAYATIM SANA FEDA 6. , BEBEĞİM DİZİSİ 6. , GÜMÜŞ DİZİSİ 81., AVRUPA YAKASI DİZİSİ 112. , YABANCI DAMAT DİZİSİ 87., BİR DEMET TİYATRO 7.8. , CANDAN ÖTE DİZİSİ 17.18. , EMRET KOMUTANIM 68., ERKEKLER AĞLAMAZ , HATIRLA SEVGİLİ 12., FIRTINA DİZİSİ 29. , İKİ AİLE DİZİSİ 31.32. , KARAGÜMRÜK YANIYOR 15., KINALI KUZULAR DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, SELENA DİZİSİ 22., ŞÖHRET DİZİSİ 50. , SEV KARDEŞİM DİZİSİ 39., YAPRAK DÖKÜMÜ DİZİSİ 19. , BİZİM EVİN HALLERİ, MAÇOLAR DİZİSİ 5. , DOKTORLAR DİZİSİ 6. , KADIN SEVERSE DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, ZEYNEP, ŞİFACI, EKSİ 18, DÖK İÇİNİ RAHATLA, KALP GÖZÜ, BİZİMKİLER, KADER YOLU, SERSERİ AŞIKLAR, YARIM ELMA, DADI, AYNI ÇATI ALTINDA, DELİ DOLU, ADAK, PEMBE PATİKLER, TAŞLARIN SIRRI, VAY ANAM VAY, ÜÇ KADIN, ZERDA, TATLI KAÇIKLAR, AKÜMÜLATÖRLÜ RADYO, ALANYA ALMANYA, NACİYEYİ KİM SEVMEZ, ABLAM BÖYLE İSTEDİ , ERKEKSEN SEYRET, HIZLI VE CESUR, NİKİTA, YAĞMURDAN SONRA, AŞK MELEĞİM, ŞÖHRET OKULU 2. , KARDELEN DİZİSİ , CENNET MAHALLESİ 103. , EZO GELİN DİZİSİ 10., GÜLPARE DİZİSİ, YANIK KOZA DİZİSİ 66. , SAĞIR ODA DİZİSİ 17. , KÖPRÜ DİZİSİ 8.9. , BEŞİNCİ BOYUT, BÜYÜK BULUŞMA, SILA DİZİSİ 19. , SIRLAR DÜNYASI, TARIK VE DİĞERLERİ, YAĞMURDAN SONRA, YEŞEREN DÜŞLER , KARINCA YUVASI DİZİSİ 11. , İMKANSIZ AŞK , ALACAKARANLIK, GENİŞ ZAMANLAR 3.4. , ASLA UNUTMA, AŞK OLSUN, AŞK OYUNU, AŞK VE GURUR, AŞKIMIZDA ÖLÜM VAR, AŞKIN DAĞLARDA GEZER, AZİZE, BALDIZ GELİYORUM DEMEZ, BELALI BALDIZ, BEŞİK KERTMESİ, BİR DİLİM AŞK, BİZİM EV, BÜYÜKANNENİN KONAĞI, ÇAPKIN, ÇAT KAPI, ÇILGIN BEDİŞ, ÇOCUKLAR NE OLACAK, DAHA NELER, DAVETSİZ MİSAFİR, DİKKAT BEBEK VAR, DİLAN GELİN, EKSİK ETEK, EN İYİ ARKADAŞIM 35. , ERKEK TARAFI, EVDEKİ YABANCI, EVDEKİLER, FELEK NE DEMEK, FERHUNDE HANIMLAR, GECE YÜRÜYÜŞÜ, GİZLİ PATRON, GÖZYAŞI ÇETESİ, GÜZ YANIGINI, HAYAT BAĞLARI, HAZİRAN GECESİ, HİSARBUSELİK, KALBİMİ KIRA KIRA, KAYNANALAR, KEJE, KIVILCIM, KÖRDÜĞÜM, MAKİ, MAVİ KOLYE, MELEKLER ADASI, NE SENİNLE NE SENSİZ, SAKLAMBAÇ, ÜMİT MİLLİ , DİZİLERİNİN, RESİMLERİ, MÜZİKLERİ, FRAGMANLARI, BÖLÜMLERİ, ÇOK YAKINDA...