Tuesday, January 15, 2008

Kupada Aslan farkı 3-0

Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası D Grubu maçında Sarıyer'i 3-0 mağlup ederek çeyrek finale çıkmayı garantiledi.
15.1.2008




GALATASARAY: 2 - SARIYER: 0

İKİNCİ YARI

Hakem 90 dakikayı bitiren düdüğü çaldı

Dakika 90+1: SARI KART
Galatasaray'da Serkan Çalık rakibine yaptığı faul sonucu sarı kart gördü.

Dakika 88: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Galatasaray'da Carrusca çıktı yerine Hakan Balta girdi..

Dakika 84: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ Galatasaray'da Servet çıktı yerine Bouzid girdi.

Dakika 81: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Ceza sahası ön tarafta topla buluşan Barış Özbek'in sert vuruşunda top savunmaya çarparak ağlara gitti. 3-0

Dakika 80: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Sarıyer'de Ertan çıktı yerine Salim girdi.

Dakika 79: SARI KART
Sarıyer Musa

Dakika 78: Galatasaray mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı... Volkan'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Serkan Çalık kaleciyi geçerek vuruşunu yaptı, fakat top az farkla direğin dibinden dışarı çıktı.

Dakika 73: Ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Barış ceza sahası içine kadar girdi, fakat vuruşunda top savunmadan döndü, dönen top Mehmet Güven'in önünde kaldı Mehmet'in vuruşunda top auta gitti.

Dakika 70: Tuyfun'un ceza sahası sol çaprazdan sert vuruşu üstten az farkla auta gitti.

Dakika 66: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Sarıyer'de Atahan çıktı yerine Umut girdi.

Dakika 64: Galatasaray bu kez sağ çaprazda serbest vuruş kazandı... Sabri Barış'la paslaşarak kullandı vuruşu Barış'ın ortasında savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 61: Carrusca'nın ceza sahası içine ortasında Emre kafayla vurdu top üstten auta gitti.

Dakika 60: Galatasaray köşe gönderimine yakın bi yerden serbest vuruş kazandı.

Dakika 57: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Sarıyer'de Özgür çıktı yerine Emrah girdi.

Dakika 56: Carrusca'nın kullandığı serbest vuruşu savunma uzaklaştırdı.

Dakika 55: Galatasaray sol çaprazdan serbest vuruş kazandı...

Dakika 54: Barış'ın ceza sahası dışından yerden sert şutu auta çıktı.

Dakika 53: Barış'ın sağ köşeden kullandığı korneri Sarıyer savunması kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 52: Servet'in uzaktan sert şunu direk auta gitti.

Dakika 48: Sarıyer sol çaprazdan serbest vuruş kazandı...Musa'nın sol çaprazdan sert vuruşunu savunma kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 46: Karşılaşmanın ikinci yarı Galatasaray'ın vuruşuyla başladı.

İLK YARI
Hakem Süleyman Abay ilk 45 dakikayı bitiren düdüğü çaldı.

Karşılaşmanın hakemi 1 dakikalık uzatma işareteni gösterdi.

Dakika 44: Sabri'nin sağdan ceza alanına ortasında Ümit Karan boş durumda topa dokunamadı, Mehmet Topal'ın sola açılan topa ortasında da Ümit'in kafa vuruşu auta çıktı.

Dakika 42: SARI KART
Sarıyer'de Zeki, hakemin düdüğünden öce topa vurduğu için sarı kart gördü.

Dakika 36: Mehmet Güven'in sağ çaprazda sert vuruşu direğin üstünden auta çıktı.

Dakika 32: Barış'ın sol taraftan kullandığı köşe atışında savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 29: Sabri'nin ceza sahası dışından sert vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 26: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Carrusca orta alandan taşıdığı topla ceza yayı önüne kadar geldi, ara pasında topla buluşan Ümit karan kaleciyle karşı karşıya kaldı, Ümit'in vuruşunda top ağlarla buluştu. 2-0

Dakika 20: Ümit Karan'ın ceza sahasına gönderdiği ara top, Serkan'dan önce kalecide kaldı..

* Karşılaşmada iki takımda gole dönük açık bir futbol ortaya koyuyor. Sarı-Kırmızılı ekip rakip yarı sahada daha çok görünürken, Sarıyer'de özellikle hızlı ataklarla G.Saray kalesinde etkili olma çabasında.

Dakika 15: Barış'ın sol taraftan ceza alanı arka noktasına ortasına, Ümit şık bir vole vurmak istedi ama top ayağına oturmadı ve arka alana açıldı.

Dakika 13: GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Barış'ın sol taraftan kullandığı köşe atışında Serkan'ın kafa vuruşu ağlarla buluştu. 1-0


Dakika 11: Sarıyer'in bu dakikalarda yoğun presi var...

Dakika 8: Servet ceza alanına ortalanan topa yükselip kafayı vurdu. Kaleci boşa çıkmıştı ama top yandan auta gitti. Hakem de daha önce Servet'in rakibine faul yaptığını işare etti.

Dakika 7: SARI KART
Sarıyer'de Niyazi, Ümit Karan'a yaptığı sert hareket sonrası sarı kart gördü.

Dakika 6: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİGalatasara'da zorunlu bir değişiklik... Hasan Şaş sakatlanarak oyun dışına alındı, Mehmet Topal oyuna girdi.

Dakika 2: Hasan Şaş sağdan ceza alanına girmek isterken Yasin'le mücadelesinde yerde kaldı.

Dakika 1: Karşılaşmanın ilk yarısı Sarıyer'in vuruşuyla başladı...

Ucuz bilete rağmen...
Fortis Türkiye Kupası D Grubu 4. haftasında Galatasaray, TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’i konuk ederken, taraftarların ilgisi maça düşük oldu. Sarı-kırmızılı yönetimin bilet fiyatlarında indirime gitmesine rağmen, soğuk ve yağışlı hava taraftarların karşılaşmaya ilgisini düşürürken, Ali Sami Yen Stadı’nın tribünleri büyük ölçüde boş kaldı. Yine de az sayıdaki taraftar grubu Galatasaray’ı tezahüratlarla desteklerken, Servet Çetin’e, "Ayıboğan Servet" diye tezahürat yapılması dikkat çekti.

Eksikler bitmiyor
Üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle bir çok oyuncusundan yeterince faydalanamayan Galatasaray’da, Sarıyer karşısında da gelenek bozulmadı. Sakalıkları bulunan Linderoth, Lincoln, Okan ve Ayhan ile Afrika Uluslar Kupası’nda Kamerun forması giyen Song’un yanı sıra, son yapılan Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Hakan Şükür ve Arda da Sarıyer karşısında takımdaki yerlerini alamadı. Ayrıca, yaşadığı sindirim sistemi rahatsızlığı nedeniyle dünkü antrenmana katılamayan ve bugünü evinde istirahat ederek geçiren golcü futbolcu Shabani Nonda ise kadrodaki eksik bir diğer oyuncu oldu.

Hasan Şaş ilk 11'de
Son dönemdeki agresif hareketleriyle dikkat çeken ve son olarak Club Brugge ile yapılan özel maçtaki davranışları sonrası Çaykur Rizespor maçında kadroya alınmayan Hasan Şaş, Sarıyer maçıyla yeniden sahaya döndü. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmayan ve hareketleri nedeniyle eleştirilen Hasan Şaş, Sarıyer karşısında ilk 11’de sahaya çıktı.

Forvette Serkan ve Ümit
Sarı-kırmızılı ekipte Hakan Şükür ile Nonda’nın yokluğunda forvette Serkan ile Ümit görev aldı. Son haftalarda fazla forma şansı bulamayan her iki oyuncu, teknik direktör Feldkamp’ın Sarıyer karşısındaki tercihleri oldu. Sarıyer maçında Feldkamp, Aykut, Carrusca ve Mehmet Güven’i de ilk 11’de sahaya sürdü.

Akcan'dan Lincoln açıklaması
Sarı-kırmızılı ekipte antrenör Ahmet Akcan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı yıldız oyuncu Lincoln için sabırlı olunması gerektiğini söyledi. Lincoln’ün sakatlığına dikkat çeken Akcan, "Bizim gibi, taraftarların da sabırlı olması lazım. En çok Lincoln’ün sabıra ihtiyacı var" ifadesini kullandı.

Canaydın'ın öğrencileri tribünde
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın Diyarbakır’da yaptırdığı ilköğretim okulundan gelen 16 öğrenci, mücadeleyi tribünden izledi. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GSYİAD) organi3Bında Feldkamp, Aykut, Carrusca ve Mehmet Güven’i de ilk 11’de sahaya sürdü.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

eXTReMe Tracker




ÇOK YAKINDA...

KIRIK KANATLAR DİZİSİ 35. , HIRSIZ POLİS DİZİSİ 44. , AŞK MELEĞİM 6. , BEYAZ GELİNCİK DİZİSİ 55. , KAYBOLAN YILLAR 30., ACI HAYAT DİZİSİ 39. , IHLAMURLAR ALTINDA 60. , ACEMİ CADI DİZİSİ 28. , ARKA SOKAKLAR DİZİSİ 23. , YALANCI YARİM DİZİSİ 28., SİHİRLİ ANNEM, SEVDA ÇİÇEĞİ, ÇEMERİMDE GÜL OYA, İLK AŞKIM, HAYATIM SANA FEDA 6. , BEBEĞİM DİZİSİ 6. , GÜMÜŞ DİZİSİ 81., AVRUPA YAKASI DİZİSİ 112. , YABANCI DAMAT DİZİSİ 87., BİR DEMET TİYATRO 7.8. , CANDAN ÖTE DİZİSİ 17.18. , EMRET KOMUTANIM 68., ERKEKLER AĞLAMAZ , HATIRLA SEVGİLİ 12., FIRTINA DİZİSİ 29. , İKİ AİLE DİZİSİ 31.32. , KARAGÜMRÜK YANIYOR 15., KINALI KUZULAR DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, SELENA DİZİSİ 22., ŞÖHRET DİZİSİ 50. , SEV KARDEŞİM DİZİSİ 39., YAPRAK DÖKÜMÜ DİZİSİ 19. , BİZİM EVİN HALLERİ, MAÇOLAR DİZİSİ 5. , DOKTORLAR DİZİSİ 6. , KADIN SEVERSE DİZİSİ, RÜYA GİBİ DİZİSİ, ZEYNEP, ŞİFACI, EKSİ 18, DÖK İÇİNİ RAHATLA, KALP GÖZÜ, BİZİMKİLER, KADER YOLU, SERSERİ AŞIKLAR, YARIM ELMA, DADI, AYNI ÇATI ALTINDA, DELİ DOLU, ADAK, PEMBE PATİKLER, TAŞLARIN SIRRI, VAY ANAM VAY, ÜÇ KADIN, ZERDA, TATLI KAÇIKLAR, AKÜMÜLATÖRLÜ RADYO, ALANYA ALMANYA, NACİYEYİ KİM SEVMEZ, ABLAM BÖYLE İSTEDİ , ERKEKSEN SEYRET, HIZLI VE CESUR, NİKİTA, YAĞMURDAN SONRA, AŞK MELEĞİM, ŞÖHRET OKULU 2. , KARDELEN DİZİSİ , CENNET MAHALLESİ 103. , EZO GELİN DİZİSİ 10., GÜLPARE DİZİSİ, YANIK KOZA DİZİSİ 66. , SAĞIR ODA DİZİSİ 17. , KÖPRÜ DİZİSİ 8.9. , BEŞİNCİ BOYUT, BÜYÜK BULUŞMA, SILA DİZİSİ 19. , SIRLAR DÜNYASI, TARIK VE DİĞERLERİ, YAĞMURDAN SONRA, YEŞEREN DÜŞLER , KARINCA YUVASI DİZİSİ 11. , İMKANSIZ AŞK , ALACAKARANLIK, GENİŞ ZAMANLAR 3.4. , ASLA UNUTMA, AŞK OLSUN, AŞK OYUNU, AŞK VE GURUR, AŞKIMIZDA ÖLÜM VAR, AŞKIN DAĞLARDA GEZER, AZİZE, BALDIZ GELİYORUM DEMEZ, BELALI BALDIZ, BEŞİK KERTMESİ, BİR DİLİM AŞK, BİZİM EV, BÜYÜKANNENİN KONAĞI, ÇAPKIN, ÇAT KAPI, ÇILGIN BEDİŞ, ÇOCUKLAR NE OLACAK, DAHA NELER, DAVETSİZ MİSAFİR, DİKKAT BEBEK VAR, DİLAN GELİN, EKSİK ETEK, EN İYİ ARKADAŞIM 35. , ERKEK TARAFI, EVDEKİ YABANCI, EVDEKİLER, FELEK NE DEMEK, FERHUNDE HANIMLAR, GECE YÜRÜYÜŞÜ, GİZLİ PATRON, GÖZYAŞI ÇETESİ, GÜZ YANIGINI, HAYAT BAĞLARI, HAZİRAN GECESİ, HİSARBUSELİK, KALBİMİ KIRA KIRA, KAYNANALAR, KEJE, KIVILCIM, KÖRDÜĞÜM, MAKİ, MAVİ KOLYE, MELEKLER ADASI, NE SENİNLE NE SENSİZ, SAKLAMBAÇ, ÜMİT MİLLİ , DİZİLERİNİN, RESİMLERİ, MÜZİKLERİ, FRAGMANLARI, BÖLÜMLERİ, ÇOK YAKINDA...